Fizetési módok, kézbesítés

1. Személyesen készpénzben vagy bankkártyával boltunkban

NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft.

 • 1052 Budapest Petőfi Sándor u. 16.
 • Telefon/Fax: 36-1-337-4908
 • Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10–18-ig

 

2. Átutalással

NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft.

HUF - KONTO

 • IBAN: HU26 1040 2142 4950 5557 5453 1028
 • Bankkapcsolat: K&H Bank Rt. 1051 Budapest Kossuth Lajos tér 18.
 • SWIFT: OKHBHUHB

EUR - KONTO

 • IBAN: HU31 1040 2142 4950 5557 5453 1035
 • Bankkapcsolat: K&H Bank Rt. 1051 Budapest Kossuth Lajos tér 18.
 • SWIFT: OKHBHUHB

 

3. Bankkártyával

 • A Bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bakkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
 • A fizetési tranzakció szabályos lebonyolítását, a bankkártya adatok kezelését, az adatok titkosítását, a folyamat biztonságát a K&H Bank végzi és biztosítja. A Nudelman Numizmatika Kft. a fizetési tranzakcióhoz szükséges adatokat szolgáltatja, a tranzakció végeredményéről pedig a K&H Banktól tájékoztatást kap. Így a fizetési folyamattal összefüggő, az K&H Bank, illetve a kártya kibocsátó bank hatáskörébe, érdekkörébe tartozó kérdésekért a Nudelman Numizmatika Kft. nem vállal felelősséget.
 • A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
 • A K&H Bank a sikeresen vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
 • Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján történik
 • Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén és minden egyéb vitás kérdésben a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet "A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól" a mérvadó
 • Szállítási feltételek: A vásárolt tárgyak átvétele a fizetési módokkal összhangban történhet: személyesen, boltunkban, ill. postázással. A postázás költségei a feladás típusától és értékétől függően változnak. A vásárlás során a vevő jelöli meg mely postázási módot választja. Minden árut légbuborékos biztonsági csomagolással látunk el. Az árucikkek belföldön kb. 3-7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.
 • Az Ön személyes adatainak védelme a NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról). Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

4. POSTAI ÚTON, előre utalás után

 

BELFÖLDRE

 

1. MPL küldemény házhoz szállítva 

Értékhatár

Díjtétel

150 000 forintos értékhatárig biztosított1600 Forint
 

 

2. MPL küldemény csomagautomatába 

Értékhatár

Díjtétel

150 000 forintos értékhatárig biztosított890 Forint
 
 

3. MPL küldemény PostaPontra 

Értékhatár

Díjtétel

150 000 forintos értékhatárig biztosított1090 Forint
 
 

150.000 Ft feletti értékbiztosítás egységes díja 4200.- Ft

 

KÜLFÖLDRE

 

1. FEDEX küldemény - EU-n belül, egységesen 30 EUR, értékbiztosítva.

 

2. FEDEX küldemény, -EU-n kívül, egységesen 30 EUR, értékbiztosítva.

 

5. SimplePay Huf

Bankkártyás fizetésSimplePay rendszerén keresztül - HUF

 

6. SimplePay EUR

Bankkártyás fizetésSimplePay rendszerén keresztül - EUR

 

KÉZBESÍTÉS

Minden árut légbuborékos biztonsági csomagolással látunk el.

Az árucikkek belföldön kb. 3-7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.

partnereink

Coin Circuit
Magyar Pénzverő Zrt.
CoinArchives Pro
Auktionen Münzhandlung Sonntag
Fritz Rudolf Künker GmbH & Co. KG
Sixbid.com
Auex Auktionen
mcsearch.info