Felvásárlás

Felvásárlás

SZERETNÉ ÉRTÉKESÍTENI GYŰJTEMÉNYÉT?
NAGYOBB HAGYATÉK ELADÁSÁBAN SZAKMAI TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
TALÁLT OTTHON NÉHÁNY RÉGI PÉNZÉRMÉT ÉS BANKJEGYET, AMIKTŐL SZERETNE MEGVÁLNI?
A LEGMAGASABB ELADÁSI ÁRAT SZERETNÉ ELÉRNI?

 

 

Antik, árpád-házi dénárok, obulusok, középkori aranyforintok és ezüst címletek, Habsburg királyaink és az Erdélyi Fejedelemség uralkodóinak aranyai, tallérjai és garasai, II. Rákóczi Ferenc szabadságharcának pénzérméi, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc egykorú veretei, modern forgalmi pénzek, próbaveretek, bankjegyek, mintapéldányok, fázisnyomatok, kitüntetések és jelvények, emlékérmek, plakettek, történelmi értékpapírok – egyaránt szakterületünket képezik. Bármelyik vonatkozásában tudunk segíteni Önnek!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, MEGKERESSÜK AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB LEHETŐSÉGEKET!
MIÉRT ÉPPEN A NUDELMAN NUMIZMATIKÁT ÉRDEMES FELKERESNIE ÉRTÉKEINEK ELADÁSÁVAL?


MAGYARORSZÁGON A LEGJOBB SZAKMAI HÁTTÉRREL RENDELKEZÜNK.
A cégalapító Nudelman László, a Hivatásos Numizmatikusok Nemzetközi Szövetségének (IAPN) tagja, a magyarországi numizmatika egyik legelismertebb szaktekintélye. A szervezet tizenegy fős, hamisítványok elbírálásában hivatott bizottságának több mint tíz éve tagja, közel fél évszázados tapasztalata és tudása, valamint cégünk a világ minden pontjára kiterjedő több ezres ügyféladatbázisa csupán két fontosabb érv a sok közül, amiért a Nudelman Numizmatikát érdemes felkeresnie.

A Nudelman Numizmatika húsz évvel ezelőtt, 1995-ben tartott első árverésén, magyar és erdélyi pénzeket, próbavereteket valamint emlékérméket árverezett. Ez az esemény a Magyar Műkereskedők Szövetségétől elnyerte az "Év aukciója" címet. A magyar forintrendszer forgalmi pénzeket, próbavereteket és bankjegyeket tartalmazó 2008-as 5. aukciós katalógusa ma már szakkönyvnek számít. A további 14 teremárverés sok ezres vevői kör kialakítását tette lehetővé.

SEGÍTÜNK ELDÖNTENI

milyen értékesítési csatorna (terem vagy online-aukció, készpénzes felvásárlás) felel meg leginkább Önnek.

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉGEK >>

  

TELJES KÖRŰ SZAKÉRTELEM ÉS TAPASZTALAT

Minden numizmatikai tételt meghatározunk és felbecsülünk, szükséges esetekben akár mélyre ható szakmai kutatási munkával is.

GYORS ÉS MINDENRE KITERJEDŐ ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS LOGISZTIKAI RENDSZERREL RENDELKEZÜNK.
AZ ÖN TÁRGYAINAK VALÓDISÁG MEGÁLLAPÍTÁSA, AMELY KOMOLY SZAKÉRTELMET ÉS TAPASZTALATOT IGÉNYEL. 

Cégünk a darabok eredetiségére minden esetben örök garanciát vállal, tehát a rajtunk keresztül értékesített tételeit bizalommal megvásárolják! 


KÉSZPÉNZES FELVÁSÁRLÁS

nagyobb összeg esetében is rövid, egyeztetett időn belüli kifizetés.

Érmék gyűjtésével már az ókorban is foglalkoztak az emberek, de főleg az uralkodók. A középkorban csak a módosabbak engedhették meg maguknak az éremgyűjtést, ebben az időszakban keletkeztek a nagy magángyűjtemények. A XIX. század a nemzeti közgyűjtemények létrehozásának időszaka volt.
A XX. században a gyűjtők köre megváltozott, kiszélesedett. Először a módosabb polgári réteg csatlakozott, majd a század második felétől kezdődően a kisebb pénztárcával rendelkező szenvedélyes érdeklődőkkel egészült ki a mára szélesnek mondható paletta.

Az internet napi használatával még tovább bővült a gyűjtők köre, már nem szükséges személyesen részt venni az árveréseken, otthonról vagy a munkahelyről is megvásárolható az áhított hiányzó darab a sorozatból. Ezzel az értékesítési formával is tudjuk segíteni Önt, tételeit akár online aukciókon is elárverezzük. Gyűjteni hosszútávon kifizetődő – ugyan műveltséget, történelmi és művészettörténeti ismereteket kíván, de örömet és szórakozást adhat, maradandó kulturális értéket teremthet.

Mi segítünk Önnek, hogy a kereslet és a kínálat egymásra találjon, a legkedvezőbb feltételekkel!

A fotó alapján készített értékbecslésre sajnos nem tudunk garanciát vállalni, teljes biztonsággal csak élőben állapítható meg a tételek értéke. Várjuk boltunkban hétköznap 10 és 18 óra között. Hagyatékok és gyűjtemények szakmai felmérését és értékbecslését, előzetes egyeztetés alapján, külső helyszínen is vállaljuk.

A készpénzes felvásárlás és tárgyfelvétel folyamatos!

 

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉGEK >>

 

partnereink

Coin Circuit
Magyar Pénzverő Zrt.
CoinArchives Pro
Auktionen Münzhandlung Sonntag
Fritz Rudolf Künker GmbH & Co. KG
Sixbid.com
Auex Auktionen
mcsearch.info