RÓLUNK

RÓLUNK

A Nudelman Numismatica éramadtbázisában 10.000 érem leütési árát, tartásfokozatát és minden fontosabb adatát megtalálja. Befektetőknek, gyűjtőknek, kutatóknak egyaránt ajánlott, hasznos segédlet.

A Nudelman Numismatica 1995-ös elsõ aukcióját, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének minõsítésében
“AZ ÉV ÁRVERÉSÉT” szakmai berkek az elmúlt évtizedek egyik legemlékezetesebb numizmatikai eseményeként tartják számon.


A cég 15 éves aukciós múltja, Nudelman László cégtulajdonos több évtizedes tapsztalata és IAPN tagsága szavatolja az Nudelman Numismatica árveréseinek szamai és etikai színvonalát.
A Nudelman Numismatica éramadtbázisában 10.000 érem leütési árát, tartásfokozatát és minden fontosabb adatát megtalálja. Befektetőknek , gyűjtőknek, kutatóknak egyaránt ajánlott, hasznos segédlet.

A több évtizedes szakmai múltra visszatekintõ cégtulajdonos Nudelman László, a Hivatásos Numizmaták Nemzetközi Szövetségének (IAPN) tagja, a magyarországi numizmatika egyik legelismertebb szaktekintélye.
Az 1951-ben létesült IAPN a világ vezetõ numizmatikai nonprofit szervezete. A szervezet célja egy egészséges és prosperatív numizmatikmai kereskedelem kialakítása – a legszínvonalasabb nemzetközi üzletetikai és kereskedelmi gyakorlatnak megfelelõen.
Cégünk az IAPN tagságnak megfelelõ szakmai és etikai színvonalat biztosít.

NUMISMATICA BOLT ELÉRHETŐSÉGEI: 1052 Budapest Petőfi Sándor u.  16. NUMISMATICA Érembolt bolt@numismatica.hu +3613374908 +3613374908